Bakgrund2016-11-29T23:18:45+00:00

Image Skincares bakgrund

Image Skincare är idag en av de främsta representanterna för innovativ hudvård, då Image Skincare använder den högsta andelen aktiva innehållsämnen som är tillåtna av FDA och ständigt söker efter de senaste framstegen inom hudvårdsteknik. Image Skincare erbjuder revolutionerande produkter utformade för varje hudtyp och hudproblematik.

Janna Ronert

Image Skincares grundare, även erkänd internationell föredragshållare inom området hälsa och skönhet. Hon reser över hela världen för att framföra sitt budskap om frisk hud och friskvård, samtidigt är hon en passionerad förespråkare för utbildning och public service. Janna betraktas som en av de 200 bästa cheferna i USA och är en inspirationskälla för professionella kvinnor runt om i världen.

När hon inte är på resande fot hittar du Janna på Image Skincares huvudkontor i Palm Beach, Florida. Där samarbetar hon regelbundet med några av världens bästa kemister som tar fram de mest innovativa nya produkterna och behandlingarna inom branschen. År 2012 fick Janna ett fint erkännande när hon tilldelades Ernst & Youngs pris ”EY Entrepreneur Of The Year®” (Årets entreprenör).

Jannas filosofi

Janna filosofi är baserad på enkelhet, värde och resultat. De är fortfarande de viktigaste grundpelarna för Image Skincare. När hon ser tillbaka på det företag som hon en gång startade i en liten lägenhet i Texas, ser hon fram emot framtiden och att få hjälpa världen att åldras långsammare genom slagorden ”Image now, Age later ™”.

Dr. Marc A. Ronert

Marc A. Ronert, M.D, Ph.D., är en legitimerad plastik-, rekonstruktions och estetisk kirurg i Europa. Han är medlem i European Board of Plastic and Reconstructive Surgeons. Med examen från det prestigefyllda Heinrich Heine University School of Medicine har Dr Ronert fått medicinsk utbildning både i Europa och USA.

Dr Ronert har medverkat som talare vid årsmöten i ett stort antal europeiska och globala föreningar för plastikkirurger, gynekologer och inom estetisk kirurgi. Utöver sina olika uppdrag som föredragshållare bedriver Dr. Ronert även klinisk forskning om olika revolutionerande innehållsämnen i sitt sökande efter nya sammansättningar som kan vidareutveckla hudvårds tekniken. Bland de senaste genom innovativ utveckling finns bland annat Vectorize – Technology ™. Ett revolutionerande levernssystem som innehåller ett komplex av inkapslade ingredienser, som levereras och aktiveras i upp till 48 timmar för en långvarig, intensiv effekt.

Vectorize – Technology ™ finns endast i delar av Image Skincares produkter.

Marc Ronert, M.D, Ph.D., är certifierad och legitimerad för att praktisera medicin i 27 länder, bland annat inom hela den europeiska unionen och Schweiz. Han utför regelbundet operationer för olika stiftelser och välgörenhetsorganisationer runt om i världen. Bland annat ledde han nyligen stiftelsen Care för Skin Foundations första årliga uppdrag i Peru som gick ut på att utföra rekonstruktiv kirurgi på behövande barn.